Cina De Varză Murată Cu Cârnați
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cina cu varză murată cu cârnați. Această rețetă face 12 porții cu 324 calorii, 14g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Mergeți la magazin și ridicați semințe de chimen, piper, legături de cârnați polonezi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Încercați Brat Sauerkraut Cina, Cina De Porc Cu Varză Murată, și Cina Simplă De Sparerib Și Varză Murată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un 5-qt. aragaz lent, stratificați morcovii, cartofii și varza murată. Într-o tigaie mare, cârnați maro. Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, tăiați în bucăți de 3 inci; transferați în aragaz lent (aragazul lent va fi plin). Rezervați 1 lingură de picături; călește ceapa și usturoiul în picături rezervate până se înmoaie.
Adăugați treptat vin. Aduceți la fierbere; se amestecă pentru a slăbi bucățile rumenite. Se amestecă piperul și chimenul.
Se toarnă peste cârnați. Se acoperă și se gătește la foc mic timp de 8-10 ore sau până când un termometru introdus în cârnați citește 160 cm.