Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați cina de duminică: spanac și cârnați Lasagnan. O porție conține 613 calorii, 34G de proteine, și 39G de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 2,48 USD pe porție. Dacă aveți ricotta, spanac, mozzarella și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 57 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 3 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este excelent. Încercați Cârnați-Spanac Paste Cina, Cina simplă: cârnați, spanac și ardei, și Coji umplute cu cârnați și spanac pentru duminică pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Scoateți carcasa din cârnați și sfărâmați-o în bucăți mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
3
Se pune într-o cratiță mare și se încălzește la foc mediu; gătiți cârnații până nu mai sunt roz, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
4
Scoateți cârnații din tigaie și aruncați toate grăsimile de cârnați rămase, cu excepția unei linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
5
Puneți tigaia înapoi la foc și adăugați ceapa, amestecând până când ceapa a început să se rumenească, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
6
Adăugați morcovul, țelina și usturoiul și gătiți până când începeți să se înmoaie, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi Goya®
7
Adăugați cutia de roșii zdrobite și amestecați pentru a combina. Aduceți la foc mic (adăugând apă pentru a slăbi dacă este necesar) și gătiți până când aromele s-au reunit, aproximativ 30 de minute. Condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucsoara, Macinata, Plus Altele, Pentru Condimentare
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Cană De Orz Alb Perlat
8
Se ia de pe foc și se rezervă până se răcește suficient pentru a se manipula.
9
În loturi mici, stoarceți spanacul până când cea mai mare parte a lichidului a ieșit. Condimentează după gust cu sare și piper, amestecând bine pentru a asigura condimentarea uniformă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Pentru O Consistență Fină și Tartinabilă
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
10
În partea de jos a vasului pyrex adăugați 1 cană de sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
11
Puneți un strat de tăiței deasupra sosului. Pe strat de tăiței adăugați o mână de spanac scurs și o mână de mozzarella rasă, apoi adăugați ricotta în linguri mici. Repetați cu ingredientele rămase în straturi alternative de sos de cârnați, paste, brânză și spanac și paste. Stratul superior trebuie să fie sos de cârnați acoperit cu mozzarella rasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Rețetă De Pizzocheri
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
12
Dacă folosiți tăiței obișnuiți de lasagna, acoperiți cu folie și puneți-l în cuptor până când brânza este topită, apoi îndepărtați folia și continuați să încălziți până când partea superioară a lasagna clocotește și începe să se rumenească, aproximativ 20 de minute. Dacă folosiți lasagna pregătită pentru cuptor, acoperiți cu folie și coaceți timp de 30 de minute, apoi descoperiți și gătiți încă 15 minute sau până când brânza s-a topit și sosul clocotește. Se lasă să se răcească timp de 10 minute înainte de servire.