Cidru Picant Cu Țepi
Cidrul picant cu țepi ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 4 și costă $2.66 pe portie. O porție conține 371 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară măcinată, rom condimentat, anason stelat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cidru Fierbinte Cu Țepi, Cidru Cu Țepi, și Cidru De Mere Cu Vârf pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru scorțișoară-zahăr Rim, într-un castron mic, amestecați zahărul și scorțișoara măcinată.
Se toarnă pe farfurie; pus deoparte.
În cratița de 3 litri, așezați cuișoare, bețișoare de scorțișoară și anason stelat. Gatiti la foc mediu 1 minut sau pana se prajeste usor.
Adăugați cidru de mere și suc de portocale; fierbeți 10 minute (nu fierbeți). Se răcește complet.
Între timp, umeziți ușor marginea fiecăruia dintre cele 4 cani sau pahare. Inversați cănile în scorțișoară-zahăr; răsuciți până când janta a fost acoperită uniform.
Adăugați Rom la cidrul răcit; se strecoară pentru a îndepărta condimentele.
Puneți gheața în Căni; cidru de oală peste gheață.