Ciabatta cu usturoi și busuioc
Ciabatta cu usturoi și busuioc ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 344 calorii, 11g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 minute. 118 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână ciabatta, parmezan, busuioc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare sunt Vinete la grătar și Mozzarellan proaspăt pe Ciabatta cu ardei roșii prăjiți, maioneză cu usturoi, busuioc proaspăt și Rucola, Pâine Ciabatta Cu Usturoi, și Pâine Ciabatta Cu Usturoi Prăjit.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul la mare. Bateți împreună maioneza, untul și căței de usturoi până se omogenizează. Se toacă busuiocul, se amestecă și se condimentează cu sare și piper.
Puneți jumătățile de ciabatta, feliate pe lungime, pe o tavă de copt și întindeți cu untul.
Se presara cu parmezan ras, apoi grătar timp de 2-3 minute.