Ciabatta cu usturoi și busuioc

Ciabatta cu usturoi și busuioc
Ciabatta cu usturoi și busuioc ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 344 calorii, 11g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 minute. 118 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână ciabatta, parmezan, busuioc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare sunt Vinete la grătar și Mozzarellan proaspăt pe Ciabatta cu ardei roșii prăjiți, maioneză cu usturoi, busuioc proaspăt și Rucola, Pâine Ciabatta Cu Usturoi, și Pâine Ciabatta Cu Usturoi Prăjit.

Instrucțiuni

1
Încălziți grătarul la mare. Bateți împreună maioneza, untul și căței de usturoi până se omogenizează. Se toacă busuiocul, se amestecă și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Puneți jumătățile de ciabatta, feliate pe lungime, pe o tavă de copt și întindeți cu untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiabattaCiabatta
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
3
Se presara cu parmezan ras, apoi grătar timp de 2-3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Ciabatta funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 60 de dolari.
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
# 28 vin în Top 50 al lui VinePair din 2018intensă culoare roșu rubiniu cu nas fin de mure și note de coacăze negre, indicii balsamice și picante. Vinul prezintă o structură acidă excelentă, taninuri bine echilibrate, elegante. Impactul în gură este catifelat și persistent.
DificultateUșor
Gata În8 m.
Porții4
Scor De Sănătate0
Revista