Chutney-Muștar Glazurat Șuncă Tăiată În Spirală
Șunca tăiată în spirală glazurată cu muștar chutney necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 28. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 78 calorii, 5g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru $1.42 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați muștar de miere, 3%-mai puțin-sodiu, chutney de mango și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre la prețuri accesibile. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 21%, ceea ce este destul de rău. Încercați Șuncă Spirală Glazurată Cu Miere, Șuncă Spirală Glazurată Cu Fructe, și Șuncă Spirală Glazurată Portocalie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 32
Așezați șunca pe o tigaie pentru pui; introduceți termometrul pentru carne în cea mai groasă porție de șuncă; acoperiți cu folie.
Coaceți la 325 timp de 90 de minute.
Combinați chutney și muștar într-un castron mic.
Scoateți șunca din cuptor; periați chutney peste șuncă.
Coaceți șuncă, neacoperită, încă 30 de minute sau până când termometrul înregistrează 14
Așezați șunca pe un platou; lăsați să stea 5 minute înainte de feliere.
Notă: chutney de Mango poate fi găsit în secțiunea gemuri și jeleuri din supermarket.