Chutney de afine, smochine și Pinot Noir
Chutney de afine, smochine și Pinot Noir necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $3.93 pe portie, veți obține un condiment care servește 4. O porție conține 378 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 68 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Un amestec de zahăr, smochine, ghimbir și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 40%, ceea ce este destul de rău. Încercați Chutney de afine, smochine și Pinot Noir, Sos De Afine Cu Pinot Noir, și Sos picant de afine cu Pinot Noir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți vinul la foc mic într-o cratiță mică.
Se ia de pe foc, se adaugă smochinele și se lasă la macerat până se înmoaie, aproximativ 30 de minute.
Scurgeți, rezervând separat vinul și smochinele.
Combinați zahărul, 1 1/2 căni de apă, vinul rezervat, coaja de portocală și ghimbirul într-o cratiță mare și aduceți la fierbere la foc mare. Gatiti pana cand zaharul s-a topit complet, un minut sau doua.
Adăugați jumătate din afine și gătiți, amestecând ocazional, până când boabele au apărut și sunt foarte moi, aproximativ 10 minute. Se amestecă restul de afine și smochinele înmuiate și se fierbe timp de 5 minute mai mult. Condimentează ușor cu sare și piper.
Aruncați coaja de portocală și răzuiți chutney-ul într-un castron de servire.
Se servește la temperatura camerei sau răcit. Chutney-ul poate fi preparat cu 24 de ore în avans și păstrat acoperit la frigider.
Retipărit cu permisiunea Bobby Flay ' s Bar Americain Cookbook de Bobby Flay cu Stephanie Banyas și Sally Jackson, (C) 2011 Clarkson PotterBOBBY FLAY, un autor de bestselleruri din New York Times, este bucătarul-proprietar al șase restaurante rafinate, inclusiv Mesa Grill, Bar Americain și Bobby Flay Steak și o listă extinsă a palatelor Burger ale lui Bobby. El este gazda a numeroase spectacole populare de gătit pe Food Network, de la băiatul câștigător al Emmy Meets Grill And Grill It! cu Bobby Flay, la seria Iron Chef America, Throwdown! cu Bobby Flay, și Star Food Network. Brunch @ Bobby 's a debutat pe canalul de gătit în toamna anului 2010, iar America' s Next Great Restaurant a debutat în martie 2011 pe NBC. Aceasta este a unsprezecea sa carte. Site-ul său este Bobby