Chutney Cu Fructe De Piatră Condimentate

Chutney cu fructe de piatră condimentate ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de condimente. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 279 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $2.29 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 23 de fani. Un amestec de pungi de ceai condimentate cu chai, sare, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 64%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Chutney de ananas și fructe de piatră, Frigarui de pui afumat cu Chutney de fructe de sâmbure, și Salată de fructe cu piatră de spanac: cea mai bună cină din fructe de vară.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Puneți fructele într-o oală cu fund mediu greu la foc mediu.
Adăugați sucul de rodie, apa și sarea și aduceți la foc mic.
Adăugați pungile de ceai și fierbeți timp de aproximativ 40 de minute, până când lichidul a fost absorbit în cea mai mare parte.
Scoateți pungile de ceai și aruncați-le. Se amestecă nucile pecan și se transferă într-un bol de servire.
Serviți cald sau la temperatura camerei și bucurați-vă!