Churros Cu Sos De Nucă De Cocos

Churros Cu Sos De Nucă De Cocos
Churros cu sos de nucă de cocos ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 30 și costă 26 de cenți pe porție. O porție conține 147 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de ouă, făină, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Ciocolată caldă spaniolă cu Churros de nucă de cocos, Churros De Queso (Churros brânză), și Churros cu sos de ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți sosul: gătiți laptele condensat într-o cratiță medie la foc mediu, amestecând constant, până când capătă o culoare deschisă de caramel și începe să se îndepărteze de părțile laterale ale tigaiei, 10 până la 15 minute. Adăugați treptat laptele de nucă de cocos și bateți până se omogenizează, aproximativ 5 minute; deoparte. (Puteți refrigera sosul, acoperit, până la 2 zile; reîncălziți înainte de servire.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conservă (425 G) De Pere Feliate, Scurse1 Conservă (425 G) De Pere Feliate, Scurse
Culoare CaramelCuloare Caramel
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Faceți churros: aduceți laptele, untul, zahărul, vanilia și sarea la fiert într-o cratiță medie la foc mediu-mare, amestecând, până când untul se topește și zahărul se dizolvă. Reduceți focul la mediu scăzut; adăugați făina și amestecați puternic cu o lingură de lemn până când amestecul se adună într-o bilă lucioasă, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Se transferă într-un castron mare și se lasă să se răcească ușor, aproximativ 5 minute. Bateți ouăle pe rând cu un mixer.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Transferați aluatul într-o pungă de conducte prevăzută cu un vârf de stea de 1/2 inci.
5
Umpleți un vas superficial cu zahăr pentru acoperirea churrosului (aproximativ 1/2 cană).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
6
Încălziți aproximativ 2 inci ulei vegetal într-o cratiță largă până când un termometru prăjit adânc înregistrează 350 de grade F. lucrând în loturi de aproximativ 6, țevi segmente lungi de 3 inci de aluat în uleiul fierbinte; folosiți un cuțit pentru a tăia segmentele. Se prăjește, întorcându-se o dată, până se rumenesc, aproximativ 3 minute pe lot. (Întoarceți uleiul la 350 de grade F între loturi.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
7
Se transferă pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie pentru a se scurge scurt, apoi se rulează în zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Bomboane Life SaversBomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
8
Se servește cu sosul de nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
9
Fotografie de Yunhee Kim
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții30
Scor De Sănătate1
Revista