Churros Cu Sos De Nucă De Cocos
Churros cu sos de nucă de cocos ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 30 și costă 26 de cenți pe porție. O porție conține 147 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de ouă, făină, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Ciocolată caldă spaniolă cu Churros de nucă de cocos, Churros De Queso (Churros brânză), și Churros cu sos de ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți sosul: gătiți laptele condensat într-o cratiță medie la foc mediu, amestecând constant, până când capătă o culoare deschisă de caramel și începe să se îndepărteze de părțile laterale ale tigaiei, 10 până la 15 minute. Adăugați treptat laptele de nucă de cocos și bateți până se omogenizează, aproximativ 5 minute; deoparte. (Puteți refrigera sosul, acoperit, până la 2 zile; reîncălziți înainte de servire.)
Faceți churros: aduceți laptele, untul, zahărul, vanilia și sarea la fiert într-o cratiță medie la foc mediu-mare, amestecând, până când untul se topește și zahărul se dizolvă. Reduceți focul la mediu scăzut; adăugați făina și amestecați puternic cu o lingură de lemn până când amestecul se adună într-o bilă lucioasă, aproximativ 1 minut.
Se transferă într-un castron mare și se lasă să se răcească ușor, aproximativ 5 minute. Bateți ouăle pe rând cu un mixer.
Transferați aluatul într-o pungă de conducte prevăzută cu un vârf de stea de 1/2 inci.
Umpleți un vas superficial cu zahăr pentru acoperirea churrosului (aproximativ 1/2 cană).
Încălziți aproximativ 2 inci ulei vegetal într-o cratiță largă până când un termometru prăjit adânc înregistrează 350 de grade F. lucrând în loturi de aproximativ 6, țevi segmente lungi de 3 inci de aluat în uleiul fierbinte; folosiți un cuțit pentru a tăia segmentele. Se prăjește, întorcându-se o dată, până se rumenesc, aproximativ 3 minute pe lot. (Întoarceți uleiul la 350 de grade F între loturi.)
Se transferă pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie pentru a se scurge scurt, apoi se rulează în zahăr.
Se servește cu sosul de nucă de cocos.