Churros
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Churros. O porție conține 66 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 35. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, apă, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Churros De Queso (Churros brânză), Churros, și Churros.
Instrucțiuni
Echipament Special: sac de patiserie și vârf mare de stele
Într-o cratiță mare la foc mediu, topiți untul cu apă, sare și coajă de 1 var. Se aduce la foc mic și apoi se amestecă încet în făină.
Scoateți de pe foc și continuați să bateți până când amestecul formează o bilă și se desprinde de părțile laterale ale tigaiei. Adăugați încet ouăle în treimi. Puneți aluatul într-o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf mare de stea și refrigerați 15 minute. Între timp, umpleți o cratiță mare 2/3 plină cu ulei vegetal și încălziți la 350 de grade F.
Scoateți aluatul din frigider și strângeți încet fâșii lungi de aluat de 3 inci în ulei. Se prăjesc în loturi, până se rumenesc, 5 până la 6 minute, răsturnând la jumătatea drumului.
Scurgeți churros pe prosoape de hârtie. Într-o pungă de hârtie, adăugați zahăr, scorțișoară și coaja rămasă. Odată ce churros s-au răcit ușor, în loturi, aruncați churros în pungă și agitați pentru a acoperi cu zahăr scorțișoară.