Chorizo Proaspăt De Casă
Chorizo proaspăt de casă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,93 USD pe porție. O porție conține 432 calorii, 27G de proteine, și 33g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, ardei iute din New mexico, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Proaspete Chorizo Tacos, Chorizo De Casă, și Chorizo De Casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare din fontă uscată la foc mediu-mare.
Adăugați ardei iute; pâine prăjită,întorcându-se des, până când este doar parfumată,aproximativ 1 minut.
Scoateți din tigaieși lăsați să se răcească.
Folosind foarfece de bucătărie și lucrând peste un castron mediu, tăiați șile în inele de 1", rezervând semințe și aruncând tulpini. Acoperiți cu1 / 2 cană de apă fierbinte; lăsați să se înmoaie, agitând ocazional, până când ardeii iute sunt moi și flexibili, aproximativ 10 minute.
Transferați chiles cu semințe șilichid de înmuiere într-un blender.
Adăugațiusturoi, boia de ardei, 1 lingură de sare șipiper; pulsați până se formează o pastă.
Combinați carnea de porc și pasta de chiliuîntr-un castron mare. Amestecați ușor până ladoar amestecat (nu suprasolicitați carnea).
Încălziți o tigaie mare din fontă la foc mediu-mare. Lucrând în2 loturi, gătiți chorizo până când este gătitprin, 7-8 minute. (Asigurați-vă că lăsați carnea să se rumenească înainte de a o întoarce și de a o rupe în bucăți micicu o lingură sau o spatulă.) Sezoncu sare. Faceți înainte: Chorizo poate fifăcut cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți.Reîncălziți înainte de servire.