Chipsuri de parmezan Lavash cu baie cremoasă de roșii-busuioc

Chipsuri de parmezan Lavash cu cremă de roșii-busuioc necesită în jur 35 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 200 calorii. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. 2 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Funcționează bine ca o farfurie. Un amestec de gorgonzola cremoasă, de pâine lavash, sos de roșii-busuioc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 26%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Supă De Parmezan Cu Busuioc De Roșii Cremoase, Supă de parmezan de busuioc de roșii groase și cremoase, și Luni fără carne: supă de tăiței cremă de roșii prăjite cu busuioc de dovlecei cu chipsuri de Kale.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Așezați un suport pentru cuptor în centrul cuptorului și preîncălziți la 350 de grade F.
Ungeți pâinea cu uleiul folosind o perie de patiserie și presărați parmezanul.
Tăiați fiecare pâine în 32 de triunghiuri și aranjați într-un singur strat, brânză în sus, pe 2 foi de copt.
Coaceți până la auriu deschis, 10 până la 12 minute.
Pentru scufundare: aduceți sosul de roșii-busuioc la foc mic la foc mediu într-o cratiță medie. Gatiti timp de 5 minute.
Scoateți cratița de pe foc și bateți în gorgonzola și mascarpone până când sunt încorporate.
Se toarnă scufundarea într-un bol de servire și se servesc chipsurile alături.