Chipsuri de cartofi-Chutney (Sev-puri)
Această rețetă servește 10 și costă 27 de cenți pe porție. O porție conține 55 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, coriandru, cartofi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Încercați sev puri, cum să faci sev Puri, mumbai sev puri, Pani Puri | cum să faci Pani Puri / Easy Pani Puri, și sukha bhel puri sau uscat bhel puri-Mumbai Street food pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aranjați așchii într-un singur strat pe platouri. Movilă de cartofi, apoi ceapa, în mod egal pe chips-uri.
Completați fiecare cip cu aproximativ 1/2 linguriță fiecare iaurt picant și chutney de curmale tamarind, 1/4 linguriță chutney verde, 1 linguriță sev și 1/4 linguriță coriandru.
Iaurt picant: într-un castron, amestecați 6 linguri de iaurt simplu fără grăsimi și 1/4 linguriță fiecare chimen măcinat, zahăr și sare. Face aproximativ 6 linguri.
Chutney verde: într-un blender, combinați 1 cană de coriandru proaspăt tocat grosier; 2 ardei iute jalapeo (1 oz. total), clătit, tulpină și feliat; 1 lingură nucă de cocos uscată mărunțită neîndulcită; 1 lingură suc de lămâie; și 1/2 linguriță fiecare zahăr și sare. Rotiți până se omogenizează, adăugând suficientă apă (2 până la 4 linguri) pentru a facilita amestecarea. Acoperiți și răciți până la 1 zi. Face aproximativ 1/3 cană.