"Chipsuri" de andive cu Dip de brânză albastră și praf de slănină
Andive "Chips" cu Dip de brânză albastră și praf de slănină este un fără gluten și primar rețetă cu 10 porții. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 38 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați rozmarin, piper, andive și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Funcționează bine ca garnitură. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Andive belgiene simple Farmstyle cu slănină și brânză albastră, Mere și brânză albastră pe andive, și Andive cu smochine, brânză albastră și nuci pecan.
Instrucțiuni
Gatiti slanina intr-o tigaie (nu se lipeste) la foc mare pana cand este crocanta, aproximativ 4 minute.
Se scurge pe un prosop de hârtie. Pulsați într-un robot de bucătărie pentru a face firimituri fine și puneți-le într-un bol de servire.
Se amestecă iaurtul, brânza, 1/2 linguriță. rozmarin și piper într-un alt castron de servire.
Se presară cu 1/2 linguriță rămasă. rosemary. Puneți frunzele de andive într-un castron larg și serviți cu praf de baie și slănină.