Chipsuri Baba Ganoush și Pita
Chipsurile Baba Ganoush și Pita necesită aproximativ 50 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 120 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ulei de măsline, chipsuri de pita, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă de la Foodnetwork are 43 de fani. Este o foarte accesibil rețetă pentru fanii mâncării orientale middl. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 84%. Încercați Baba Ganoush, Cel Mai Bun Baba Ganoush, și Baba Ganoush pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Periați vinetele tăiate cu ulei de măsline pe partea cărnii, stropiți peste partea pielii. Condimentează vinetele cu sare și piper.
Așezați carnea cu fața în jos pe foaia de copt antiaderentă și lăsați-o sub broiler la 4 până la 5 inci de la căldură până când pielea este carbonizată și carnea este foarte fragedă, 15 până la 20 de minute. Se răcește timp de 5 minute.
Scoateți carnea de vinete în robotul de bucătărie. Lipiți usturoiul cu puțină sare zdrobindu-l cu partea cuțitului.
Adăugați usturoiul și sucul de 1 lămâie la procesor.
Adăugați pătrunjel și tahini la procesor și procesați până se omogenizează. Reglați sarea, apoi transferați scufundarea într-un castron și amestecați jumătate din nucile de pin, garnisiți cu nucile rămase. Înconjurați scufundarea cu chipsuri de pita și serviți.