Reteta Chipotle - Placinta ciobanului de cartofi dulci este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță o mare fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare scoțiană. O porție conține 426 calorii, 26g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $ 3.13 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați morcovul, roșiile, mușchiul măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 64%, ceea ce este bine. Rețete similare includ Paleo Shepherd ' s Pie, Plăcintă de păstor de cartofi dulci, și Plăcintă de păstor de cartofi dulci.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Pentru a pregăti toppingul, îndepărtați 1 sos de chile și 2 lingurițe din cutie; rezervați chiles și sos rămase pentru o altă utilizare. Tăiați grosolan 1 chile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
3
Puneți cartofii într-o cratiță; acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere; gatiti 15 minute sau pana cand este foarte frageda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
4
Scurgere.
5
Puneți cartofii, chile tocat, 2 lingurițe de sos adobo, lapte, sare și 1/4 linguriță de piper într-un bol mare. Bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(poate înlocui Mozzarella)
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Cană De Usturoi Tocat
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Pentru a pregăti umplutura, gătiți carnea de vită într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare până se rumenesc, amestecând pentru a se sfărâma.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
7
Scoateți din tigaie; scurgere.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
8
Tigaie de căldură acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
9
Adăugați ceapa, morcovul și usturoiul; sotati 8 minute sau pana cand se inmoaie. Întoarceți carnea de vită în tigaie; amestecați mazărea și ingredientele rămase. Gatiti 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Cava, Grenache și Shiraz sunt alegerile mele de top pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Un vin pe care l-ai putea încerca este peșterile Roger Goulart Gran Reserva Cava. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.