Reteta Chipotle - Placinta ciobanului de cartofi dulci este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță o mare fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare scoțiană. O porție conține 426 calorii, 26g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $ 3.13 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați morcovul, roșiile, mușchiul măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 64%, ceea ce este bine. Rețete similare includ Paleo Shepherd ' s Pie, Plăcintă de păstor de cartofi dulci, și Plăcintă de păstor de cartofi dulci.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
2
Pentru a pregăti toppingul, îndepărtați 1 sos de chile și 2 lingurițe din cutie; rezervați chiles și sos rămase pentru o altă utilizare. Tăiați grosolan 1 chile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
3
Puneți cartofii într-o cratiță; acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere; gatiti 15 minute sau pana cand este foarte frageda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Scurgere.
5
Puneți cartofii, chile tocat, 2 lingurițe de sos adobo, lapte, sare și 1/4 linguriță de piper într-un bol mare. Bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(poate înlocui Mozzarella)
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Pentru a pregăti umplutura, gătiți carnea de vită într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare până se rumenesc, amestecând pentru a se sfărâma.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Scoateți din tigaie; scurgere.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Tigaie de căldură acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
9
Adăugați ceapa, morcovul și usturoiul; sotati 8 minute sau pana cand se inmoaie. Întoarceți carnea de vită în tigaie; amestecați mazărea și ingredientele rămase. Gatiti 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Cava, Grenache și Shiraz sunt alegerile mele de top pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Un vin pe care l-ai putea încerca este peșterile Roger Goulart Gran Reserva Cava. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.