Chineză Kasha Varnishkes
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Chinese Kasha Varnishkes. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 465 calorii. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați sos de soia, ceapă verde, coriandru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei chinezești. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Kasha Varnishkes-Kashan și arcuri, Kasha Varnishkes (Kashan și arcuri), și Kasha Varnishkes pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti pastele in apa sarata conform instructiunilor pachetului.
Scurgeți și aruncați cu 2 lingurițe de ulei. Pune deoparte. Aduceți 2 cești de apă pentru a fierbe și adăugați kasha. Fierbeți timp de 15 minute, apoi opriți focul și lăsați să stea acoperit și netulburat până când apa este absorbită, cu aproximativ 15 minute mai mult.
Între timp, faceți uleiul de scallion: puneți deoparte 1/4 de verdeață de scallion pentru garnitură. Gatiti scallionii ramasi in uleiul ramas intr-o cratita mica la foc mic, amestecand ocazional, pana cand sliverele de scallions sunt rumenite si dulci, aproximativ 10 minute.
Se ia de pe foc, se adaugă sos de soia și ulei de susan și se amestecă pentru a se combina.
Adăugați paste, kasha, ulei de scallion, scallions felii rezervate și cilantro într-un castron mare de amestecare și aruncați pentru a combina. Condimentează după gust cu sare.
Se servește cu pastă de chili de usturoi sau ulei de chili.