Chili în sos de alunițe
Chili în sos Mole ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 40g de grăsime, și un total de 494 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru $2.02 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Un amestec de pudră de chili, smântână, oregano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma smântâna, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Mole Chili, Mole Chili, și Mole Chili pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-un cuptor olandez mare din fontă la foc mediu.
Adăugați ceapa, ardeii și usturoiul. Saut până când ceapa devine translucidă și ardeii încep să se înmoaie. Se condimentează cu sare și piper și se lasă deoparte.
Scoateți jumătate din amestecul de ceapă-ardei saut ED și lăsați-l deoparte.
Adăugați carnea, pudra de chili, cacao, chimen, scorțișoară, oregano și zahăr și rumeniți amestecul, amestecând des.
Se amestecă sosul de roșii, roșiile, alunița (se folosește sub formă concentrată) și apa. Se aduce la fierbere, se reduce focul și se fierbe timp de 30 de minute. Reglați condimentele adăugând sare suplimentară, piper, aluniță sau pudră de chili. Se fierbe timp de 30 de minute.
Adăugați fasolea și jumătatea rămasă din amestecul de ceapă-ardei; gatiti 15 minute.
Se servește acoperit cu pepitos și smântână.