Chili verde cu carne de porc
Rețeta Chili verde cu carne de porc ar putea satisface pofta ta americană în aproximativ 30 minute. Acest fel principal are 521 calorii, 23g de proteine, și 39G de grăsime pe porție. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $1.56 pe portie. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați carne de porc măcinată, ceapă, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Încercați Chili De Porc Verde, Chili De Porc Verde, și Carne De Porc Și Chili Verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pur și simplu ceapă, ardei iute și usturoi cu 1/2 cană bulion de pui într-un blender.
Încălziți 1 lingură de ulei într-o oală grea de 4 litri la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi carne de porc brună, amestecând și rupând aglomerările cu o furculiță, doar până când nu mai este roz, aproximativ 4 minute.
Transferați într-un castron cu o lingură cu fante.
Se toarnă toată grăsimea, cu excepția a 1 lingură, din oală.
Adăugați restul de 3 linguri de ulei în oală și încălziți la foc moderat până când este fierbinte, apoi adăugați cu grijă pur și pur (se va stropi), chimen și sare. Gatiti, amestecand frecvent, pana cand amestecul se ingroasa si cea mai mare parte a lichidului se evapora, aproximativ 10 minute.
Adăugați carne de porc, hominy, coriandru și restul de 1 1/4 căni de bulion și fierbeți ușor, neacoperit, amestecând ocazional, 10 minute.
Serviți chili presărat cu semințe de dovleac și brânză.