Chili verde cu carne de porc

Chili verde cu carne de porc
Rețeta Chili verde cu carne de porc ar putea satisface pofta ta americană în aproximativ 30 minute. Acest fel principal are 521 calorii, 23g de proteine, și 39G de grăsime pe porție. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $1.56 pe portie. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați carne de porc măcinată, ceapă, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Încercați Chili De Porc Verde, Chili De Porc Verde, și Carne De Porc Și Chili Verde pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pur și simplu ceapă, ardei iute și usturoi cu 1/2 cană bulion de pui într-un blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
Ardei IuteArdei Iute
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Încălziți 1 lingură de ulei într-o oală grea de 4 litri la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi carne de porc brună, amestecând și rupând aglomerările cu o furculiță, doar până când nu mai este roz, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Transferați într-un castron cu o lingură cu fante.
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
BolBol
4
Se toarnă toată grăsimea, cu excepția a 1 lingură, din oală.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Adăugați restul de 3 linguri de ulei în oală și încălziți la foc moderat până când este fierbinte, apoi adăugați cu grijă pur și pur (se va stropi), chimen și sare. Gatiti, amestecand frecvent, pana cand amestecul se ingroasa si cea mai mare parte a lichidului se evapora, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChimenChimen
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Adăugați carne de porc, hominy, coriandru și restul de 1 1/4 căni de bulion și fierbeți ușor, neacoperit, amestecând ocazional, 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
HominyHominy
BulionBulion
Carne De PorcCarne De Porc
7
Serviți chili presărat cu semințe de dovleac și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De DovleacSemințe De Dovleac
BrânzăBrânză
Ardei IuteArdei Iute

Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz

Cava, Grenache și Shiraz sunt alegeri excelente pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Un vin pe care l-ați putea încerca este Mont-Marcal Cava brut Reserva. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
Mont-Marcal Cava Brut Reserva
Mont-Marcal Cava Brut Reserva
Estate îmbuteliat și disgorged la comandă după minim 18 luni de îmbătrânire pe drojdie. Produs din struguri Xarel-lo, Macabeo și Chardonnay într-un stil clasic uscat. Textura cu margele fin, cu complexitate aluată și fructe excelente pe finisajul uscat. Arome picante de citrice și fructe galbene coapte-ca o pere ușor condimentată în patiserie.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista