Chili Lime Cod

Chili Lime Cod
Chili Lime Cod ar putea fi doar fără gluten și pescatarian rețeta pe care ai căutat-o. Această rețetă servește 2 și costă 3,03 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 268 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Este perfect pentru Super Bowl. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Un amestec de ulei vegetal, piper cayenne, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 49%. Încercați Chili Lime Cod, Chili Lime Cod, și Chili Lime Cod pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați ulei vegetal, praf de chili, praf de usturoi și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Ulei VegetalUlei Vegetal
Praf De ChiliPraf De Chili
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se presară peste fileuri și se freacă uniform pe toate părțile. Puneți orice parte subțire a fileurilor sub pentru gătit uniform. Puneți fileurile pregătite într-o pungă de aburi Zip 'n marca ZIPLOC medie sau mare, plasând porțiuni mai groase spre marginea exterioară a pungii. Sigilați punga și puneți-o în cuptorul cu microunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
3
Gatiti la mare timp de 3-1 / 2 minute pentru 1/2-in. fileuri groase. Dacă este necesar, continuați cuptorul cu microunde la intervale de 30 de secunde până când fileurile se descuamează ușor cu o furculiță.
4
Lăsați să stea 1 minut înainte de manipulare. Deschideți cu atenție sacul. Folosiți spatula pentru a îndepărta fileurile din pungă.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
5
Puneți sucul de lămâie și untul peste fileuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
UntUnt
6
Încingeți fileurile cu pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel

Vin recomandat: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner sunt alegeri excelente pentru Cod. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 39 de dolari.
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Acest Pinot Noir bogat se deschide cu arome de fructe roșii accentuate de coacăze și coajă de portocală. Aromele de zmeură și cireșe continuă până la gust și sunt completate de note de ciocolată neagră și mure. Prezentând aciditate strălucitoare și o greutate medie, finisajul este lung și persistent. 
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții2
Scor De Sănătate10
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista