Chili-Lime-Brandy Creveți La Grătar

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați creveții la grătar cu Chili-Lime-Brandy. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 413 calorii, 47G de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $5.65 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 153 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de coajă de tei, usturoi, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Creveți la grătar cu Chili și Lime, cu fasole albă condimentată și orez, Salată de creveți la grătar Chipotle Lime în pansament de lime Cilantro, și Creveți Chili-Lime pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți creveți, 1 lingură de sos de pește, coniac și ulei într-un castron mediu de amestecare; aruncați pentru a acoperi; pune deoparte.
Pentru a face sosul, puneți zahărul, ardeii iute, usturoiul și sosul de pește rămas într-o cratiță mică, puneți-l la foc mic și aduceți amestecul la fiert, amestecând constant. Odată ce zahărul s-a topit și amestecul devine siropos, scoateți cratița de pe foc.
Bateți sucul de lămâie și 2/3 din coaja de tei; pus deoparte.
Aprindeți un coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, se toarnă și se întinde cărbunii uniform pe întreaga suprafață a grătarului de cărbune. Setați grătarul de gătit în poziție, acoperiți branhia și lăsați să se preîncălzească timp de 5 minute. Curățați și ungeți grătarul.
Filetați creveții marinați pe lungime pe frigarui de bambus sau metal. Creveți la grătar la foc mediu-mare, periat cu sos pregătit. Odată ce exteriorul este ușor carbonizat și carnea de creveți devine opacă, scoateți frigăruile de creveți de pe foc și aranjați-le pe un platou de servire, aproximativ 3 minute în total.
Presărați restul de coajă de tei peste creveții la grătar și serviți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca St. Michael-Eppan furie Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio]()
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.