Chili hayon turmei ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 10 porții cu 907 calorii, 55g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.12 pe portie, această rețetă acoperă 61% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Un amestec de fasole pinto, praf de chili, fasole bleumarin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până chimen sol ai putea urma acest curs principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 88%, ceea ce este minunat. Rețete similare includ Al 6-lea concurs anual de Chili :intrarea # 3-Titletown hayon Chili + meniu săptămânal, Hayon Chili, și Boilermaker Hayon Chili.
Instrucțiuni
1
Gatiti si amestecati carnea de vita macinata, ceapa, ardeiul gras, usturoiul, condimentele de chili, pudra de chili, chimenul macinat, pudra de ceapa si praful de usturoi intr-un vas mare la foc mediu-mare pana cand carnea se rumeneste, 10-15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aproximativ 14 Oz Cutii De Roșii Tăiate Cubulețe
Felii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Chimen Măcinat
Umăr
(recomandat: Catalina)
1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Ceapă Prăjită Cu Cheddar
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Se amestecă roșiile tăiate cubulețe, roșiile zdrobite, roșiile înăbușite, fasolea bleumarin, fasolea chili, fasolea pinto, boabele de rinichi, fasolea neagră și mazărea cu ochi negri în amestecul de carne de vită; aduceți la fierbere, reduceți căldura și fierbeți până când aromele se amestecă și chili se încălzește, cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roșii
Rot*el Sau Altă Marcă Roșii Cubulețe Prăjite La Foc Cu Chili (nescurcate)
2 Cani De Pui (aprox. 6 Muschi Congelati)
Fasole Pinto
Fasole Marină
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe