Chili De Pui De Orz

Chili De Pui De Orz
Chili de pui de orz este un lactate gratuit felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 269 calorii. Această rețetă servește 9. Pentru 1,96 USD pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este un destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării americane. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Dacă aveți la îndemână apă, conserve de roșii, orz de gătit rapid și alte câteva ingrediente, o puteți face. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Chili De Pui Și Orz, Chili De Pui Și Orz, și Chili de pui și orz.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, sotati ceapa si ardeiul verde in ulei pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați apa, sosul de roșii, bulionul, roșiile, orzul, pudra de chili, chimenul și pudra de usturoi; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Praf De ChiliPraf De Chili
Sos De RoșiiSos De Roșii
TomateTomate
OrzOrz
BulionBulion
ChimenChimen
ApăApă
3
Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 10 minute.
4
Adăugați pui. Acoperiți și fierbeți timp de 5 minute mai mult sau până când orzul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
OrzOrz

Echipamente

Vin recomandat: Cava, Shiraz, Grenache

Chili de pui poate fi asociat cu Cava, Shiraz și Grenache. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Poema Cavan Extra Dry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.
Poema Cava Extra Dry
Poema Cava Extra Dry
Prezintă arome clare de mere verzi, cretă și flori de primăvară și arome proaspete, picante de fructe în gură, cu o urmă de dulceață care este bine echilibrată de aciditate.Un aperitiv grozav, acest vin se împerechează și cu aperitive și tarte sărate.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții9
Scor De Sănătate31
Bucătăriiamerican
Revista