Chili De Pui Alb De Sud-Vest

Chili De Pui Alb De Sud-Vest
Southwest White Chicken Chili este un fără gluten felul principal. O porție conține 280 calorii, 23g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 7. Pentru 1,28 USD pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 265 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Această rețetă de la Allrecetes necesită apă, praf de chili, ceapă și porumb de kernel. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 78%, care este solid. Rețete similare sunt Chili De Pui Alb De Sud-Vest, Al 5-lea concurs anual de Chili: intrare-Southwest Chicken Chili, și Southwest Chicken chili.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o cratiță de 4 litri la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați puiul, pudra de chili, chimenul, ceapa și piperul și gătiți până când puiul este gătit și legumele sunt fragede, amestecând des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De ChiliPraf De Chili
LegumeLegume
Pui întregPui întreg
PiperPiper
ChimenChimen
CeapăCeapă
3
Se amestecă supa, apa, porumbul și fasolea în cratiță și se încălzește la fierbere. Reduceți căldura la minim. Acoperiți și gătiți timp de 5 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
ApăApă
PorumbPorumb
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Se presară cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză

Echipamente

Vin recomandat: Cava, Shiraz, Grenache

Cava, Shiraz și Grenache sunt alegerile mele de top pentru Chicken Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Ai putea încerca Masia Puigmolto poate Xa Brut Cava. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Masia Puigmolto Poate Xa Brut Cava
Masia Puigmolto Poate Xa Brut Cava
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții7
Scor De Sănătate13
Bucătăriiamerican
Revista