Chili De Fasole Albă Marocană

Chili De Fasole Albă Marocană
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Chili de fasole albă marocană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 536 calorii. Această rețetă servește 2 și costă 3,98 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 45 de minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, sare, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până fasole mare de Nord ai putea urma acest curs principal cu Tort De Mere Cu Rom ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este super. Încercați Chili De Fasole Albă, Chili De Fasole Albă, și Chili De Fasole Albă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o oală de cuptor olandeză antiaderentă de 8 litri, adăugați ceapă, țelină, morcov și usturoi și sotati cinci minute sau până când legumele sunt moi și translucide.Se amestecă ingredientele de chimen și condimente (prin ardei roșu); gatiti 1 minut, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
2
Adăugați pasta de roșii și amestecați-o în centimetri
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
3
Adăugați rapid cele 3 căni de apă, roșiile proaspete tăiate cubulețe și, în cele din urmă, punga înmuiată și scursă de fasole great northern.Aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți timp de 2 1/2 ore sau până când fasolea este fragedă cu furculița (sau după asemănarea dvs.)și apa s-a redus la o textură frumoasă asemănătoare tocanei.Gust. Se amestecă granulele de bulion, sarea după gust și sucul de lămâie.Gust. Scoateți focul și amestecați coriandrul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Pudra De Usturoi1 Lingura Pudra De Usturoi
Granule De BouillonGranule De Bouillon
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
4
Serviți peste pâine consistentă cu cereale mixte sau așa cum este.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 45 m.
Porții2
Scor De Sănătate100
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista