Chili cu carne, fără carne

Chili cu carne, fără carne
Carne, carne-mai puțin Chili ar putea fi doar American rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 4,95 USD pe porție. Acest curs principal are 786 calorii, 31g de proteine, și 39G de grăsime per portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați un chimen PalmOS, un cilantro, chile și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până smantana ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este extraordinar. Încercați Carne Lite: Cassoulet Moderat Cărnos, Salată De Paste Cu Sparanghel Cu Carne, și Carne De Ciuperci Chili pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați și semănați chilele ancho și puneți-le într-o oală cu stoc, aduceți amestecul la fierbere, apoi reduceți focul și păstrați-l cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ancho Ardei IuteAncho Ardei Iute
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Încălziți un cuptor olandez la foc mediu-mare cu 1/4 cană ulei de măsline extravirgin, 4 rotații ale tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați ciupercile în uleiul fierbinte și rumeniți 12 până la 15 minute, apoi adăugați usturoiul, ceapa, chile, sarea și piperul negru și înmuiați încă 5 până la 6 minute, condimentați cu un amestec de condimente de boia, chimen, coriandru și scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
4
Pureați chilele reconstituite și stocul într-un robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Adăugați amestecul de Chile, fasolea și roșiile în chili, gătiți 15 minute până se îngroașă, apoi opriți focul, răciți-l, acoperiți-l și răciți-l pentru a face masa înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
6
Pentru a reîncălzi: acoperiți chili-ul și puneți-l la foc mediu până la mediu-mare, amestecând frecvent până când bulele de chili, apoi descoperiți și fierbeți până când sunt gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
7
Combinați avocado, smântână, suc de lămâie, cilantro și sare în robotul de bucătărie și procesați într-un sos neted de smântână de avocado pentru a amesteca în chili.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SmântânăSos De Smântână
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
1 Ardei Arbol Uscat1 Ardei Arbol Uscat
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
8
Serviți chili-ul în boluri puțin adânci și garnisiți cu sosul de avocado, pepitas, dacă folosiți, și câteva chipsuri de tortilla, dacă folosiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Tortilla Albastre ZdrobiteChipsuri De Tortilla Albastre Zdrobite
1 Ardei Arbol Uscat1 Ardei Arbol Uscat
Semințe Verzi De Dovleac Neprăjite, Cum Ar Fi PepiteleSemințe Verzi De Dovleac Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic

Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz

Chili funcționează foarte bine cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Casteller Cava Rosado cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Casteller Cava Rosado
Casteller Cava Rosado
Casteller Cava rosul este un vin spumant delicios realizat în metoda tradițională, cu o a doua fermentare în sticlă. Îmbătrânit timp de 12 luni pe drojdie înainte de lansare, oferă în mod constant arome premium.Această Cava vioaie și acidulată se va împerechea bine cu majoritatea tapasurilor, pe lângă fructe proaspete, tarte cu fructe de pădure și brânzeturi moi și cremoase. Are mai mult decât suficient stil și substanță pentru a fi un aperitiv excelent pe cont propriu.
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții4
Scor De Sănătate83
Revista