Chiles Rellenos ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $2.54 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 22g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 376 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Un amestec de ardei iute poblano, ulei de canolan, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Ardei iute Anchos Rellenos De Queso (ardei iute Ancho umplut cu brânză), Ardei iute poblano umpluți în orez alb (arroz Blanco con Chiles Rellenos de Queso), și Ardei Iute Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Ardei Iute) Caserola Rellenos.
Instrucțiuni
1
Încălziți broilerul la înălțime și aranjați un suport în treimea superioară a cuptorului.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Așezați jumătățile de roșii cu pielea în sus pe o foaie de copt. Împrăștiați ceapa, usturoiul și serrano în jurul roșiilor. Se fierbe până când cojile de roșii încep să se înnegrească și se blisterează, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Usturoi
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
3
Transferați legumele într-un blender, adăugați sucul de lămâie măsurat și sarea și amestecați într-un pur și neted. Gustați și condimentați cu sare suplimentară și suc de lămâie, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Legume
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
1
Așezați 1 chile pe o suprafață de lucru, astfel încât să stea plat în mod natural, fără să se rostogolească. Folosind un cuțit de tăiat, faceți două tăieturi formând un "T" tăind mai întâi mijlocul chile pe lungime de la tulpină la vârf, apoi făcând o a doua tăietură perpendiculară pe prima la aproximativ 1/2 inch de tulpină, tăind doar la jumătatea chile (aveți grijă să nu tăiați complet capătul tulpinii). Deschideți cu atenție clapele pentru a expune interiorul chile și, folosind cuțitul de paring, tăiați cu atenție și scoateți miezul. Răzuiește interiorul cu o lingură mică pentru a îndepărta semințele, coastele și orice miez rămas. Repetați cu ardeii rămași.Rotiți 2 arzătoare pe gaz la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei
Ardei Iute
Semințe
Coaste
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
2
Așezați 1 chile direct pe fiecare arzător și prăjiți, rotind ocazional cu clești, până când se înnegrește și se veziculează pe toate părțile, aproximativ 5 până la 7 minute. (Alternativ, încălziți broilerul la mare și aranjați un suport în treimea superioară a cuptorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Clește
3
Așezați toți ardeii iute direct pe raft. Se fierbe, întorcându-se ocazional cu clești, până când ardeii iute se înnegrește și se blisterează pe toate părțile, aproximativ 8 până la 10 minute. Ardeii iute vor fi mai moi folosind broilerul, mai degrabă decât o flacără directă, așa că aveți grijă să nu le rupeți în timp ce umpleți.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umplutură
Ardei Iute
Echipamente pe care le vei folosi
Pui Broiler
Clește
4
Scoateți într-un castron mare rezistent la căldură; repetați cu restul de 2 ardei iute.Acoperiți bine vasul cu folie de plastic sau o foaie de copt și lăsați ardeii iute să se aburească până se răcesc suficient pentru a se descurca, aproximativ 15 minute. Folosind un cuțit de unt, răzuiți și aruncați piei de chile, având grijă să nu rupeți ardeii iute; pune ardeii iute deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Ardei Iute
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuțit De Unt
Folie De Plastic
Bol
5
Încălziți cuptorul la 250 F și aranjați un suport în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Așezați o grătar peste o foaie de copt și puneți-o deoparte.Condimentați interiorul și exteriorul ardeilor iute cu sare și piper. Umpleți fiecare chile, având grijă să nu le rupeți, cu un sfert din brânză (aproximativ o grămadă de 2/3 cană) și închideți clapele peste brânză; pune chilii deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Brânză
Ardei Iute
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Suport De Sârmă
7
Bateți gălbenușurile într-un castron mediu până se luminează la culoare și spumoase, aproximativ 2 minute; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
8
Așezați albușurile și sarea măsurată în vasul curat și uscat al unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu pentru tel. Bateți cu viteză mare până se formează vârfuri rigide, aproximativ 1 1/2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Stand Mixer
Bateti
Bol
9
Scoateți vasul din mixer, adăugați gălbenușurile și pliați cu o spatulă de cauciuc până când se combină (nu dezumflați albușurile); pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Gălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
10
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare până când este fierbinte, aproximativ 4 minute. Verificați dacă uleiul este fierbinte scufundând mânerul unei linguri de lemn sau al unui bețișor de lemn până când atinge fundul tigaiei—uleiul ar trebui să buleze puternic. Lucrând cu 1 chile la un moment dat, aruncați 1/2 cană din aluatul de ou în ulei și folosiți o spatulă de cauciuc pentru a-l întinde la aproximativ aceeași dimensiune ca chile umplute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativ
Ardei Iute
Ouă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De Lemn
Tigaie
Betisoarele
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
11
Așezați cusătura chile cu fața în jos deasupra movilei de aluat. Aruncați încă 1/2 cană de aluat deasupra chile, întinzându-l cu spatula de cauciuc pentru a acoperi părțile laterale și a încadra chile. Gatiti fara a deranja pana cand partea de jos a relleno chile este maro auriu, aproximativ 2 pana la 3 minute. Folosind o spatulă plată și o furculiță, răsturnați cu grijă chile relleno și gătiți până când cealaltă parte devine maro aurie, aproximativ 2 până la 3 minute. (Dacă părțile laterale ale chile nu sunt maro, folosiți o spatulă sau clești pentru a-l întoarce pe fiecare parte pentru a se rumeni.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Clește
12
Transferați relleno chile în raftul setat peste foaia de copt, condimentați cu sare și introduceți-l în cuptor pentru a se încălzi. Repetați cu restul umplut chiles.To se servește, se întinde 1/3 cană din salsa de roșii prăjite pe fiecare farfurie și se acoperă cu un relleno chile.