Chile - somon glazurat cu Salsa portocalie

Chile - somon glazurat cu Salsa portocalie
Reteta Chile - somon glazurat cu Salsan portocaliu este gata în aproximativ 25 de ore și este cu siguranță un extraordinar fără gluten, fără lactate și primal opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. O porție conține 140 de calorii, 6g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de jalape Chile, portocale, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Somon Glazurat Cu Caise-Chile, Chile-somon glazurat cu miere cu două sosuri, și Chile-Filet De Porc Glazurat Portocaliu.

Instrucțiuni

1
Tăiați coaja și orice miez alb din portocale cu un cuțit ascuțit, apoi tăiați secțiunile libere de membrane, lăsându-le să cadă într-un castron. Se amestecă ingredientele rămase de salsa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortocaliuPortocaliu
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
BolBol
1
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
2
Condimentează somonul cu sare pe toate părțile. Aranjați pe raftul unei tigaie pentru pui de carne, cu pielea în jos și fierbeți la aproximativ 4 inci de la căldură la 4 minute. Lingurați glazura deasupra și întindeți-o pe părți, apoi presărați cu semințe de fenicul și piper crăpat. Se fierbe până când glazura este spumoasă și peștele este doar gătit, încă 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei CrăpatArdei Crăpat
Semințe De FeniculSemințe De Fenicul
SomonSomon
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
PeștePește
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
3
Serviți somonul cu salsa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Laguna Winery Russian River Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
Vinăria Laguna Râul Rusesc Chardonnay
Vinăria Laguna Râul Rusesc Chardonnay
Amplasată în inima văii râului rus, Laguna Ranch Vineyard găzduiește Chardonnay de talie mondială în ultimii 30 de ani. Podgoria își datorează sezonul lung de creștere ceții reci care se rostogolește din Oceanul Pacific, oferind strugurilor noștri Chardonnay un echilibru delicat între aciditatea crocantă și aromele de fructe coapte. O expresie elegantă a podgoriei sale omonime, Laguna Ranch Vineyard Chardonnay este un vin excepțional de bine echilibrat și luxos. Se deschide cu note de măr, pere, gutui și mandarină, încadrate de subtonuri dulci de condimente asiatice. Bine echilibrat și bogat, acest Chardonnay are o senzație de gură expresivă și un finisaj stratificat și persistent.
DificultateExpert
Gata În25 hrs
Porții8
Scor De Sănătate19
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista