Chile Relleno " Souffl 4
Nevoie de o felul principal vegetarian? Chile Relleno " souffl CCA ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 462 calorii, 22g de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru $1.88 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți brânză jack, tortilla de porumb, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu o lingură scor de 36%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Chile Relleno Relleno Omletă, Chile Relleno Strata, și Chile Relleno Caserola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul. Aranjați ardeii iute într-un singur strat pe o foaie de copt și fierbeți până se carbonizează pe toate părțile, întorcând ardeii iute după cum este necesar. Înfășurați în folie și lăsați să stea 15 minute.
Îndepărtați pielea carbonizată, tulpinile și semințele. Se toacă ardeii iute și se lasă deoparte.
Preîncălziți cuptorul la 37
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare, adăugați ceapa și 1 linguriță. sare și gătește, amestecând, până când ceapa este moale.
Adăugați tortilla și amestecați pentru a acoperi.
Transferați amestecul de ceapă-tortilla într-un 8-cu 8-in. tigaie de copt.
Presărați jumătate din ardeii iute tocați și jumătate din queso fresco deasupra.
Într-un castron mic, bateți gălbenușurile de ou cu făină. Într-un castron mare curat, cu un tel curat sau bătătoare, bateți albușurile de ou și restul de linguriță. sare până se formează vârfuri moi. Îndoiți albușurile în amestecul de gălbenușuri de ou; întindeți jumătate pe caserolă.
Presărați ardeii iute rămași deasupra.
Întindeți amestecul de ouă rămas peste ardei iute și presărați cu restul de queso fresco.
Coaceți până devine auriu și pufos, 20 până la 25 de minute.
Se presară coriandru și se servește cu sos fierbinte.
Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz
Chili în meniu? Încercați să împerecheați cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Un vin pe care l-ai putea încerca este Avinyo Cava Reserva. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![Avinyo Cava Reserva]()
Avinyo Cava Reserva
Fructele albe strălucitoare se combină cu note de pâine prăjită. La gust, vinul este proaspăt și vibrant. Se împerechează cu praz, cârnați, romesco, roșii, un arkuloli.