Chile-Brânză Quesadillas
Reteta Chile-brânză Quesadillas este gata în aproximativ 23 de minute și este cu siguranță un excelent vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă servește 8. Acest hor d ' oeuvre are 313 calorii, 11g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți brânză americană, tortilla de făină, garnitură: crenguțe de coriandru și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 31%, ceea ce este destul de rău. Încercați Quesadillas Chile, brânză și slănină, Chile Cu Fața Deschisă-Quesadillas Cu Brânză, și Quesadillas de sfeclă și brânză de capră cu Chile-Lime Crema pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți primele 6 ingrediente la viteză medie cu un mixer electric până se omogenizează bine.
Întindeți aproximativ 1/2 cană de amestec de brânză pe fiecare dintre cele 4 tortilla, lăsând o margine de 1/2 inch. Se acoperă cu tortilele rămase.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă ușor unsă la foc mediu-mare, până când este fierbinte. Gatiti quesadillas in 4 loturi, 1 minut pe fiecare parte sau pana cand umplutura se topeste si se rumeneste afara.
Tăiați în pene și serviți cu toppingurile dorite.