Chiftele Suedeze
Reteta chiftele suedeze ar putea satisface pofta Scandinavă în aproximativ 30 minute. Această rețetă servește 30. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 104 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați bulion de vită, aragaz homestyle herb stuffing mix în recipient, nucșoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Chiftele Suedeze (Chiftele Ikea), Chiftele Suedeze, și Chiftele Suedeze pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă carnea, amestecul de umplutură, laptele, oul și 1/4 linguriță. nucșoară doar până se amestecă; se modelează în chiftele de 1 inch.
Topiți untul în tigaie mare la foc mediu.
Adăugați chiftele; gatiti 10-12 min. sau până când se termină, întorcându-se ocazional.
Scoateți chiftelele din tigaie, rezervând picături în tigaie; acoperiți chiftelele pentru a se încălzi.
Adăugați făină în picăturile rezervate în tigaie; se amestecă până se omogenizează. Gatiti 1 min., amestecand constant pentru a racla biți rumenite din partea de jos a tigaie se amestecă în bulion; se aduce la fierbere. Se fierbe la foc mediu-mic 3 min. sau până se îngroașă, amestecând continuu. Se amestecă smântâna și nucșoara rămasă. Întoarceți chiftelele în tigaie; se fierbe 3 până la 5 min. sau până când chiftelele și sosul sunt încălzite, amestecând ocazional.
Serviți amestecul de chiftele peste orez.