Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 55 calorii, 7g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 24. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați procentul de lapte, ienibahar, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Minty Mazăre Dip, Minty Mocha, și Todd ' s Minty Pea Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron, amestecați toateingrediente până când sunt combinate.Acoperiți cu folie de plastic șifrigeți cel puțin 1 oră, până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Se încălzește cuptorul la 425 F. forma amestec de carne în 24bile ovale (aproximativ 3 linguri fiecare).Aranjați pe 2 foi de cookie-uriliniat cu hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar în Gel Roz, Verde și Albastru
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Salată De Rucola, Pentru Servire
3
Coaceți 8 minute; întoarceți și coaceți încă 10 minute.