Chiftele de pui Gingered
Reteta chiftele de pui Gingered pot fi făcute în aproximativ 25 de minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și דל פחמימות,ă are 501 calorii, 31g de proteine, și 37g de grăsime pe porție. Pentru $1.71 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână o grămadă de coriandru, sos de pește, ceapă de primăvară și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca fel principal. 77 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este uimitor. Încercați Cina De Pui Gingered, Salată De Pui Cu Ghimbir, și Coapse De Pui Gingered pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți usturoiul, ghimbirul și ceapa de primăvară într-un robot de bucătărie și pulsați până se toacă mărunt.
Adăugați puiul, coriandrul, sosul de pește și condimentele și pulsați din nou până se combină bine. Folosiți mâinile umede pentru a modela amestecul în 12 torturi.
Aduceți o cratiță mare cu apă la fiert și gătiți tăiței urmând instrucțiunile ambalajului. Între timp, încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie mare și prăjiți prăjiturile timp de 4 minute pe fiecare parte până când sunt fierte.
Scoateți din tigaie, acoperiți și păstrați la cald.
Încălziți uleiul rămas în tigaie și adăugați legumele. Gatiti la foc mare timp de 2-3 minute, apoi adaugati taiteii si sosul de soia, prajiti cateva minute pentru a incalzi totul.
Serviți tăiței și chiftelele de pui cu sos de ardei iute.