Chiftele de mere ale bunicii
Chiftelele de mere ale bunicii ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $1.59 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 426 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de lapte, cremă condensată de supă de țelină, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 43%. Încercați Chiftele de mere ale bunicii, Chiftele Cu Mere, și Bunica Maronis Meatballs 100 De Ani pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Pulverizați un vas de copt de 9x13 inch cu spray de gătit.
Bateți oul și laptele împreună într-un castron mare și amestecați crutoanele. Lăsați crutoanele să absoarbă amestecul de lapte timp de aproximativ 2 minute. Se amestecă ușor sosul de mere, ceapa, usturoiul, brânza Cheddar și sarea și piperul și se amestecă carnea de vită măcinată cu mâinile până se combină bine. Formați amestecul de carne în bile de 1 1/2 inch și puneți-l în vasul de copt pregătit. În același castron, amestecați împreună crema de supă de țelină cu lapte evaporat.
Se toarnă sosul peste chiftele.
Coaceți, neacoperit, în cuptorul preîncălzit până când sosul clocotește și se îngroașă și carnea nu mai este roz la mijloc, aproximativ 45 de minute.
Presărați parmezan cu 15 minute înainte de sfârșitul coacerii și coaceți până când brânza se topește și începe să se rumenească. Un termometru cu citire instantanee introdus în centrul unei chiftele ar trebui să citească 160 de grade F (70 de grade C).