Chiftele de mere ale bunicii

Chiftele de mere ale bunicii
Chiftelele de mere ale bunicii ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $1.59 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 426 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de lapte, cremă condensată de supă de țelină, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 43%. Încercați Chiftele de mere ale bunicii, Chiftele Cu Mere, și Bunica Maronis Meatballs 100 De Ani pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Pulverizați un vas de copt de 9x13 inch cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Bateți oul și laptele împreună într-un castron mare și amestecați crutoanele. Lăsați crutoanele să absoarbă amestecul de lapte timp de aproximativ 2 minute. Se amestecă ușor sosul de mere, ceapa, usturoiul, brânza Cheddar și sarea și piperul și se amestecă carnea de vită măcinată cu mâinile până se combină bine. Formați amestecul de carne în bile de 1 1/2 inch și puneți-l în vasul de copt pregătit. În același castron, amestecați împreună crema de supă de țelină cu lapte evaporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De Supa De TelinaCrema De Supa De Telina
6 Uncii De Nucă De Cocos Rasă6 Uncii De Nucă De Cocos Rasă
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
CrutoaneCrutoane
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se toarnă sosul peste chiftele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
4
Coaceți, neacoperit, în cuptorul preîncălzit până când sosul clocotește și se îngroașă și carnea nu mai este roz la mijloc, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Presărați parmezan cu 15 minute înainte de sfârșitul coacerii și coaceți până când brânza se topește și începe să se rumenească. Un termometru cu citire instantanee introdus în centrul unei chiftele ar trebui să citească 160 de grade F (70 de grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista