Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați chiftele cu sos de spaghete. Această rețetă face 2 porții cu 771 calorii, 48G de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.44 pe portie, această rețetă acoperă 54% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați lapte, sos de roșii, parmezan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este spectaculos. Încercați Sos de spaghete cu chiftele, Spaghete și chiftele în sos Marinara, și Spaghete cu chiftele în sos de roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați primele opt ingrediente. Zdrobiți carnea de vită și carnea de porc peste amestec și amestecați bine. Formați în 1-3 / 4-in. bile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Borcan (12 Uncii) Felii De Murături Cu Mărar
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Prăjitură înghețată, Dezghețată, Tăiată în Felii Groase De 1/4 Până La 1/2 Inch
2
Așezați chiftelele pe un suport uns într-o tigaie superficială.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Caramele De Migdale Sau De Ciocolată
3
Coaceți la 350 timp de 25-30 de minute sau până când un termometru citește 160; scurgeți.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Bucăți De Caramel De Migdale Sau De Caramele De Ciocolată
4
Între timp, într-o cratiță mare, se sotează ceapa și usturoiul în ulei până se înmoaie. Se amestecă roșiile, sosul de roșii și pasta, apa, pătrunjelul, zahărul, busuiocul și piperul. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; se fierbe, neacoperit, timp de 15 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Câteva Parmiginao-Reggiano Ras
2 Linguri Ceapa Verde Proaspat Tocata
Pignolis (nuci De Pin), Prăjite
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1 Ardei Gras Rosu, Taiat Cubulete De 1 Inch
Dovleac Butternut Fiert Piure Cald (110° Până La 115°)