Chifle Cu Nuci Pecan De Afine
Chiflele cu nuci pecan de afine ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Această rețetă vegetariană servește 12 și costă 34 de cenți pe porție. O porție conține 216 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară măcinată, afine, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 42 minute. Cu o lingură scor de 26%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Cocuri Lipicioase Pecan, Pecan-Chifle De Miere, și Cocuri Lipicioase Pecan.
Instrucțiuni
Se dizolvă drojdia și zahărul în apă caldă într-un castron mic; lăsați să stea 5 minute. Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Combinați amestecul de drojdie, făina, uleiul și sarea într-un castron mare; se amestecă până se formează un aluat moale.
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământați până când este neted și elastic.
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-l pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți, 45 de minute sau până când aluatul și-a dublat dimensiunea. (Apăsați două degete în aluat. Dacă rămâne indentarea, aluatul a crescut suficient.)
Puneți aluatul în jos; rulați într - un dreptunghi de 12 x 10 inci pe o suprafață ușor făinată.
Combinați zahărul și scorțișoara; presărați uniform peste aluat. Se acoperă cu afine uscate și nuci pecan tocate mărunt.
Începând cu o latură lungă, roll up jeleu rola de moda; prindeți cusătură pentru a sigila (nu sigilați capetele de rola).
Așezați o sfoară lungă sau ață dentară sub rulou; trageți încet capetele pentru a tăia aluatul. Aranjați 12 felii, tăiate cu părțile în jos, într-o tigaie pătrată de 9 inci acoperită cu spray de gătit. Acoperiți și lăsați să crească 25 de minute sau până la dublarea dimensiunii.
Preîncălziți cuptorul la 37
Coaceți la 375 timp de 29 de minute sau până se rumenesc. Se răcește 15 minute în tigaie pe un suport de sârmă.
Combinați 3/4 cană de zahăr pudră și 5 lingurițe de apă fierbinte într-un castron mic; se amestecă până se omogenizează.