Chifle Chelsea (rulouri britanice de scorțișoară cu stafide)
Reteta Chelsea Buns (rulouri britanice de scorțișoară cu stafide) ar putea satisface pofta scoțiană în aproximativ 2 ore și 30 de minute. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 463 calorii. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 77 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Unui cuplu de oameni i-a plăcut foarte mult această masă de dimineață. Mergeți la magazin și ridicați lapte, stafide, ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Chelsea Buns, Chifle De Crăciun Chelsea, și Chiflele Chelsea cu carne tocată.
Instrucțiuni
Într-un castron mare combinați făina și sarea, apoi faceți o fântână în centru.
Presărați drojdia și zahărul în centrul puțului. Într-o cratiță mică încălziți 2 linguri de unt și 1 1/2 căni de lapte la foc mediu până când untul s-a topit și laptele este doar cald. Se lasă să se răcească timp de 2 minute.
Se toarnă bine laptele în centrul făinii.
Se amestecă ușor cu o lingură de lemn, apoi se adaugă oul bătut.
Se amestecă până se formează un aluat. Frământați cu mâinile timp de 5 minute, apoi puneți-le într-un castron curat și acoperiți cu un strat subțire de ulei vegetal. Se lasă să crească într-un loc cald, acoperit cu un prosop curat, până la dublarea dimensiunii, aproximativ 1 oră.
Apăsați aluatul, apoi întoarceți-l pe o suprafață de lucru înmuiată.
Rulați aluatul cu un sucitor într - un dreptunghi dur de 8 pe 13 inci, cu marginea mare paralelă cu marginea contorului. Topiți încă 2 linguri de unt într-un castron mic la cuptorul cu microunde.
Ungeți aluatul cu unt, asigurându-vă că lăsați o margine de 1 inch de-a lungul marginii superioare.
Adăugați stafidele și zahărul brun deasupra untului.
Se presara cu scortisoara. Îndepărtați-vă ușor de dvs. pentru a forma un tub de 13 inci lățime. Folosiți un cuțit subțire și ascuțit pentru a tăia tubul în 8 bucăți egale.
Ungeți un vas de copt de 8 pe 11 inci cu lingura rămasă de unt, apoi puneți rulourile într - un vas cu unt. Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 375 F.
Lăsați chiflele să crească într-un loc cald până se dublează din nou, aproximativ 30 de minute.
Coaceți până se rumenesc, aproximativ 20 de minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească.
Între timp, combinați restul de 1/4 cană de lapte și zahărul cofetarului într-o cratiță și bateți până se omogenizează. Aduceți la foc mic și gătiți timp de 2 minute.
Se toarnă peste chiflele Chelsea cât este încă cald.