Chicken & chorizo quesadilla
Uitați să ieșiți să mâncați sau să comandați mâncare la pachet de fiecare dată când doriți mâncare mexicană. Încercați să faceți quesadillan de pui și chorizo acasă. Pentru $1.59 pe portie, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 442 calorii, 32g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Această rețetă de la BBC Good Food are 45 de fani. Un amestec de ulei de măsline, șalotă, cheddar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 64%, care este solid. Quesadilla de creveți și Chorizo, Chorizo De Soia Picant Quesadilla, și Chorizo Waffled-Brânză Quesadilla sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie și gătiți șalota și chorizo timp de 5 minute până când șalota se înmoaie. Se amestecă puiul și roșiile.
Puneți jumătate din tortilla pe foi de copt.
Întindeți puțin amestec de pui pe fiecare. Se împrăștie peste brânză și coriandru. Sandwich cu tortilla rămasă. Puteți face până la acest punct 2 ore înainte.
Încălziți cuptorul la 180C / ventilator 160C / gaz
Gatiti tortilla timp de 3 minute. Folosind o felie de pește, întoarceți-le pe fiecare. Gatiti inca 3 minute pana cand ambele parti sunt aurii. Puneți pe o scândură, feliați în pene și serviți.