Cherry Berry Bonanza Biscotti
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Cherry Berry Bonanza Biscotti. Această rețetă servește 24. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 122 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 9 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână extract de migdale, minus 2 linguri de zahăr granulat, praf de copt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 54 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Biscotti cu ciocolată și cireșe, Cherry Almond Biscotti, și Biscotti De Cireșe-Migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. tapetați o foaie mare de copt cu pergament paper.In un bol de amestecare, se amestecă bine împreună făină, praf de copt, sare și zahăr.
Adăugați nuts.In un al doilea castron, amestecati ouale.
Adăugați extractul de migdale și uleiul.
Adăugați amestecul de ouă în amestecul de făină și amestecați până când totul se reunește.
Adăugați fructele de pădure, apoi întoarceți-vă pe o suprafață curată și folosiți-vă mâinile pentru a o modela într-un aluat coeziv. Va fi foarte sfărâmicios, dar ar trebui să se unească.Împărțiți în jumătate și formați aluatul în plăci direct pe foaia de copt. Plăcile ar trebui să aibă o grosime de aproximativ 1 inch, o lungime de 6 inci și o lățime de 3 inci.
Coaceți plăcile timp de 25 de minute.Reduceți căldura cuptorului la 300 de grade F.
Lăsați să se răcească aproximativ 5 minute, apoi transferați pe o placă de tăiat și tăiați fiecare placă în pene de 12 3/4 inch. Aranjați panele de biscotti înapoi pe foaia de copt și coaceți la 300 F timp de aproximativ 22 de minute.
Lăsați să se răcească complet.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
![Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione]()
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
De culoare roșu rubiniu intens, vinul prezintă arome atât de fructe, cât și senzațiile tipice de stejar, care fuzionează armonios și oferă, de asemenea, note balsamice și grafit pe nas. Gustul este bogat, cu taninuri suple și echilibrate, împreună cu prospețimea vibrantă tipică Sangiovese. Finisajul și postgustul sunt de persistență notabilă și repetă notele de fructe de pădure simțite mai întâi pe nas.