Cherimoya cu creveți de tei Chile
Cherimoya cu creveți de tei din Chile ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 2. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 88 calorii, 0g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ulei de canolan, suc de lămâie, frunze de coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tarta Cherimoya cu zmeura si tei, Frigarui De Creveți De Tei Din Chile, și Marinada De Creveți De Tei Din Chile pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați sucurile, zahărul, chile, uleiul și sarea într-o cratiță mică și fierbeți la foc mare, amestecând des, până se rumenesc și se reduce la 1/3 cană, 5 minute.
Împărțiți creveții și fructele între 2 farfurii.
Stropiți cu pansament și presărați coriandru. Pe măsură ce mănânci cherimoya, alege semințele.
* Cumpărați la magazine alimentare bine aprovizionate, piețe latine și piețe ale unor fermieri.