Cheesy Crabmeat Coace

Cheesy Crabmeat Coace
Cheesy Crabmeat coace necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $ 3.92 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 269 calorii, 21g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Funcționează bine ca fel principal. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați inimi de anghinare, suc de lămâie, usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi pesmetul uscat, puteți urma acest fel principal cu Tartele De Nucă De Cocos Fără Lapte Fără Gluten ca desert. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Crabmeat Coace Speciale, Crabmeat și cremă de brânză se coace, și Cheesy Chayote Coace pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înveliți o tigaie antiaderentă cu spray de gătit; adăugați 1 lingură de margarină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Se pune la foc mediu-mare până se topește margarina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
3
Adăugați 1/2 cană bulion și ciuperci; gătiți la foc mare până se evaporă lichidul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
4
Se ia de pe foc; se amestecă carnea de crab, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabmeatCrabmeat
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Combinați făina și 1/4 cană de lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
6
Combinați laptele rămas și bulionul într-o cratiță; adăugați amestecul de făină. Gatiti la foc mediu, amestecand constant, pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
7
Se ia de pe foc; amestecați smântâna și următoarele 3 ingrediente. Se amestecă amestecul de carne de crab și anghinarea. Lingură într-un vas de copt superficial de 2 litri acoperit cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
CrabmeatCrabmeat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
8
Combinați pesmetul, parmezanul, 2 lingurițe de margarină și boia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
9
Se presară peste amestecul de carne de crab.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabmeatCrabmeat
10
Coaceți, neacoperit, la 400 timp de 15 minute sau până se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Crustacee în meniu? Încercați asocierea cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Vinăria Hahn Santa Lucia Highlands Chardonnay cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate36
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista