Cheesy Ciuperci-Pește Coace
Cheesy ciuperci-pește coace este un fără gluten, primar și pescatarian hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 15 calorii. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 40. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Dacă aveți ciuperci, 2 linguri. kraft lite zesty dressing italian, fileuri de eglefin și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Brânză De Pește De Roșii Coace, Biscuiți De Pește Cu Brânză, și Grătare de pește cu brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 232°.
Așezați peștele congelat într-un vas de copt de 13x9 inci; stropiți cu pansament.
Coaceți 25 min. Se acoperă cu ciuperci și brânză; coaceți 5 min. sau până când brânza este topită și fulgi de pește ușor cu furculita.