Cheesecake-ul german al lui Isolde
Rețeta Cheesecake-ului german Isolde este gata în aproximativ 1 oră și 15 minute și este cu siguranță un uimitor vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare europeană. Această rețetă face 8 porții cu 422 calorii, 14g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca un desert prietenos cu bugetul. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de praf de copt, ulei, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 22%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Cheesecake German, Cheesecake German, și Cheesecake German.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor o tigaie cu arc de 9 inci.
Într-un castron mediu, amestecați untul și zahărul până se omogenizează.
Se amestecă în 1 ou, apoi se amestecă praful de copt și făina. Frământați împreună în aluat. Apăsați în partea de jos și în sus pe părțile laterale ale tigaiei pregătite.
Se amestecă împreună quarkul, uleiul, 3/4 cană de zahăr alb, zahărul vanilat și amestecul de budincă într-un castron mare până se omogenizează. Se amestecă gălbenușurile, oul, laptele și sucul de lămâie; se toarnă amestecul în tigaia pregătită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când umplutura nu se mai mișcă când agitați tigaia, aproximativ 1 oră.