Cheesecake Mascarpone cu compot de gutui

Cheesecake Mascarpone cu compot de gutui
Pentru $1.42 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 798 calorii, 9g de proteine, și 74G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de compot de gutui, nuci, brânză mascarpone și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cheesecake Ricotta Mascarpone cu compot de rubarbă parfumat de portocale, Compot De Gutui, și Compot De Gutui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 buc. F. măcinați grosolan nucile cu zahăr brun în procesor. Se amestecă în unt topit. Apăsați amestecul pe partea inferioară (nu pe laturi) a tăvii cu formă de arc cu diametrul de 9 inci, cu laturi înalte de 2 1/2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
UntUnt
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
CuptorCuptor
2
Coaceți până când crusta este setată, aproximativ 12 minute. Se răcește complet crusta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Se toarnă 3 căni de cremă într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se toarnă 1/4 cană de apă într-un vas mic rezistent la căldură; presărați gelatina peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Lăsați să stea 15 minute.
4
Așezați vasul cu gelatină într-o tigaie mică cu apă care abia fierbe; se amestecă până se dizolvă gelatina, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BolBol
5
Scoateți vasul din apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Se toarnă restul de 1/2 cană de cremă în gelatină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
CremăCremă
7
Se toarnă amestecul de gelatină în smântână în castron; bateți ușor până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
8
Folosind mixer electric, bate mascarpone și zahăr pudră în castron mare pana se omogenizeaza. Bateți în amestecul cremă-gelatină doar până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
MascarponeMascarpone
GelatinăGelatină
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
9
Se toarnă umplutura peste crusta răcită. Acoperiți și răciți peste noapte. (Poate fi pregătit cu 2 zile înainte. Păstrați la rece.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
10
Folosind un cuțit ascuțit mic, tăiați în jurul laturilor pan pentru a slăbi cheesecake.
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
TigaieTigaie
11
Îndepărtați părțile laterale ale tigaiei.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
12
Așezați tortul pe platou.
13
Tăiați tortul în pene și serviți cu compot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CompotCompot
14
* Cremă de brânză italiană disponibilă pe piețele italiene și în multe supermarketuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista