Cheesecake De Var Rece
O porție conține 343 calorii, 5g de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 14 și costă 92 de cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți unt, frișcă și var, firimituri de cracare graham și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Plăcintă Cu Var Rece, Salată De Tei Rece, și Frappes De Plăcintă Cu Var Rece pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, combinați firimiturile de prăjituri și zahărul; se amestecă untul. Apăsați pe partea de jos și 1 in. pe partea laterală a unui 10-in uns. tigaie cu formă de primăvară.
Așezați tigaia pe o foaie de copt.
Coaceți la 375 de minute timp de 8 minute.
Așezați tigaia pe un suport de sârmă pentru a se răci. Reduceti caldura la 325 de centuri.
Într-un castron mare, bateți crema de brânză și zahărul până se omogenizează.
Adăugați smântână și făină; bate bine.
Adăugați ouă; bateți la viteză mică doar până când sunt combinate. Se amestecă sucul de lămâie, vanilia și colorantul alimentar, dacă se dorește, doar până se amestecă.
Se toarnă în crustă. Întoarceți tigaia pe foaia de copt.
Coaceți la timp de 50-55 de minute sau până când centrul este aproape setat. Se răcește pe un suport de sârmă timp de 10 minute. Rulați cu grijă un cuțit în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi; se răcește cu 1 oră mai mult. La frigider peste noapte.
Scoateți părțile laterale ale tăvii.
Garnisiți cu frișcă și var. Refrigerați resturile.