Cheesecake Cu Zmeură Și Ciocolată Albă
Dacă aveți aproximativ 2 ore și 25 de minute pentru a petrece în bucătărie, zmeura & White Chocolate Cheesecake ar putea fi un remarcabil lacto ovo vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 16 și costă 1,55 USD pe porție. O porție conține 540 calorii, 9g de proteine, și 44G de grăsime. Funcționează bine ca un desert destul de ieftin. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă de la Taste of Home necesită coacerea ciocolatei, făinii, zmeurii și extractului de vanillan. Cu o lingură scor de 33%, acest fel de mâncare este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Cheesecake Cu Zmeură De Ciocolată Albă, Cheesecake cu zmeură de ciocolată albă, și Cheesecake Cu Zmeură De Ciocolată Albă.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, amestecați zmeura și amidonul de porumb până se omogenizează. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 1-2 minute sau pana se ingroasa. Apăsați printr-o strecurătoare cu ochiuri fine într-un castron; aruncați semințele. Se răcește complet.
Preîncălziți cuptorul la 350 de lei.
Așezați un 9x3-in uns. deep springform pan pe o grosime dublă de folie grele (aproximativ 18 in. pătrat). Înfășurați folia în siguranță în jurul tigaiei.
Pentru crustă, într-un castron mic, amestecați făina și zahărul.
Tăiați untul până se sfărâmă. Apăsați pe fundul tăvii pregătite.
Așezați tigaia pe o foaie de copt.
Coaceți 20-25 de minute sau până se rumenesc. Se răcește pe un suport de sârmă. Reduceți setarea cuptorului la 325 CP.
Pentru umplere, într-un castron mare, bateți crema de brânză și zahărul până se omogenizează. Bateți în smântână și vanilie.
Adăugați ouă; bate la viteză mică doar până se amestecă. Se amestecă ciocolata răcită.
Se toarnă jumătate din amestec peste crustă.
Se întinde cu jumătate din piureul de zmeură. Se acoperă cu aluatul rămas. Puneți piureul rămas cu linguri deasupra.
Tăiați aluatul cu un cuțit pentru a se învârti.
Așezați tigaia cu formă de arc într-o tigaie mai mare; adăugați 1 in. de apă caldă la tigaie mai mare.
Coaceți 1-3 / 4 până la 2 ore sau până când marginea cheesecake-ului este setată și aurie. (Centrul de cheesecake va jiggle atunci când este mutat.)
Scoateți tava cu formă de arc din Baia de apă. Se răcește cheesecake pe un suport de sârmă timp de 10 minute. Slăbiți cheesecake din tigaie cu un cuțit; îndepărtați folia. Se răcește cu 1 oră mai mult. Se da la frigider peste noapte.
Scoateți janta din tigaie.
Vin recomandat: Ruby Port
Ruby Port sunt alegerile mele de top pentru Chocolate Cheesecake. Ruby port are suficientă dulceață și îndrăzneală pentru a rezista la cheesecake-ul cu ciocolată. NV Hunt Country Vineyards Ruby Port Estate îmbuteliat cu un rating de 4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Hunt țară podgorii Ruby Port Estate îmbuteliată]()
NV Hunt țară podgorii Ruby Port Estate îmbuteliată
Un favorit personal al directorului nostru de producție de vin Jonathan Hunt. Puneți-vă picioarele după serviciu sau după cină, savurați portul nostru Ruby și relaxați-vă. Acest vin are note bogate de fructe de pădure și un finisaj lung și neted. Portul nostru neted și consistent Ruby începe cu un amestec de vinuri Corot Noir și Chambourcin. Apoi fortificăm amestecul cu coniac de struguri 100% (băuturi spirtoase distilate) și îl îndulcim pentru a aduce toate aromele într-un echilibru perfect. Se servește la temperatura camerei reci.