Această rețetă servește 16. O porție conține 429 calorii, 7g de proteine, și 27G de grăsime. Dacă $1.86 pe portie se încadrează în bugetul dvs., Cheesecake de vanilie cu topping de cireșe ar putea fi un uimitor vegetarian rețetă pentru a încerca. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de fasole de vanilie, firimituri de cracker graham, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cheesecake de vanilie cu Topping de cireșe, Cheesecake cu ciocolată albă cu Topping de cireșe, și Cheesecake cu fasole de vanilie cu Topping de Guava și salată de Mango-Lime pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Pentru a pregăti crusta, combinați primele 3 ingrediente, aruncând cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
3
Adăugați 2 lingurițe de apă; aruncați cu o furculiță până când este umed și sfărâmicios. Apăsați ușor amestecul în partea de jos și 1 1/2 inci în sus a unei tigaie cu arc de 9 inci acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic Suplimentar
4
Coaceți la 400 timp de 5 minute; se răcește pe o grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Cuptor
5
Reduceți temperatura cuptorului la 32
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Pentru a pregăti umplutura, bateți brânzeturile cu un mixer la viteză mare până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Combinați 1 cană de zahăr, făină și sare, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
8
Se adaugă în amestecul de brânză; bate bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
9
Adăugați smântână; bate bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână
10
Adăugați ouă, câte 1, bătând bine după fiecare adăugare. Se amestecă extractul de vanilie. Răzuiți semințele din fasolea de vanilie; amestecați semințele în amestecul de brânză, rezervând jumătățile de fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Vanilie
Fasole De Vanilie
Brânză
Semințe
Ouă
11
Se toarnă amestecul de brânză în tigaia pregătită; coaceți la 325 timp de 1 oră și 15 minute sau până când centrul de cheesecake abia se mișcă când tigaia este atinsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
12
Scoateți cheesecake din cuptor; rulați un cuțit în jurul marginii exterioare. Se răcește la temperatura camerei. Acoperiți și răciți cel puțin 8 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
Cuptor
13
Pentru a pregăti toppingul, combinați portul, 1/2 cană de zahăr, cireșe și jumătăți de fasole de vanilie rezervate într-o cratiță mare; aduceți la fierbere. Gatiti 5 minute sau pana cand ciresele sunt dezghetate si amestecul este siropos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De Vanilie
Cireșe
Zahăr
Port
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
14
Îndepărtați jumătățile de fasole de vanilie; aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De Vanilie
15
Combinați sucul, amidonul de porumb și 4 lingurițe de apă, amestecând cu un tel până se omogenizează bine. Se amestecă amestecul de amidon de porumb în amestecul de cireșe; se aduce la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți 3 minute sau până când amestecul este ușor îngroșat și strălucitor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Cireșe
Suc
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
16
Se ia de pe foc; se răcește la temperatura camerei. Acoperiți și răciți.