Cheesecake cu sufle de lămâie cu Topping de afine necesită aproximativ 6 ore și 20 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 399 calorii, 8g de proteine, și 31g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână smântână, zahăr, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 17%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Prăjituri cu lămâie de afine cu topping de cheesecake, Cel Mai Bun Cheesecake Cu Topping De Afine, și Cheesecake Cu Topping De Afine.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor tigaia cu arc de 9 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic Suplimentar
Cuptor
2
Tăiați un pătrat de 18 inci de folie de aluminiu și înfășurați în jurul fundului exterior al tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Tigaie
3
Pentru a face crusta, amestecați firimiturile de cracker graham și zahărul brun împreună într-un castron. Se amestecă untul topit până se amestecă bine. Apăsați amestecul uniform în fundul tigaiei pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Graham Cracker Crumbs
Zahăr Brun
Unt
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Tigaie
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc, aproximativ 8 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Scoateți tigaia din cuptor și răciți-o pe un suport.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
6
Pentru a face umplutura, așezați crema de brânză într-un bol de amestecare; bate până devine cremos, aproximativ 2 minute. Continuați să bateți adăugând treptat 1 cană de zahăr. Bateți până când zahărul este bine amestecat. Bateți gălbenușurile de ou, pe rând, răzuind părțile laterale ale bolului după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Gălbenuș De Ou
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
7
Se amestecă coaja de lămâie, sucul de lămâie, vanilia și smântâna până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Coaja De Lămâie
Smântână
Vanilie
8
Bateți albușurile într-un castron curat până se formează vârfuri moi. Continuați să bateți în timp ce adăugați treptat 1/3 cană de zahăr într-un flux lent, până când se formează vârfuri rigide. Nu exagera. Îndoiți ușor 1/3 din bezea în amestecul de cremă de brânză. Repetați încă de două ori cu bezea rămasă, amestecând cu grijă pentru a nu dezumfla albușurile, până când nu rămân dungi de bezea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Albușuri De Ou
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
9
Se toarnă umplutura în tigaia pregătită și se pune într-o tigaie mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
10
Se toarnă apă fierbinte (nu fierbe) în tigaia de copt până la 1 inch pe părțile laterale ale tigaiei cu formă de arc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic Suplimentar
Tava De Copt
11
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când blatul este aproape setat, 50-55 de minute. Opriți focul, sprijiniți ușa cuptorului deschisă aproximativ 2 inci și lăsați tortul să se odihnească în cuptor până când este complet setat, cu aproximativ 1 oră mai mult. Refrigerați cel puțin 4 ore sau peste noapte înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
12
Pentru a face toppingul, puneți 1 cană de afine și zahăr într-o cratiță; gatiti la foc mediu pana cand fructele de padure incep sa se rupa, 6-8 minute. În timp ce sunt încă fierbinți, strecurați fructele de pădure printr-o sită sau o pânză de brânză așezată peste un castron, rezervând sucul. Aruncați pulpa de boabe. Lăsați sucul să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine
Fructe De Padure
Suc
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Apa Suplimentara
Tigaie Cu Sos
Sita
Bol
13
Amestecați restul de 2 căni de afine și suc de lămâie împreună într-un castron mare. Se amestecă sucul de afine strecurat. Chiar înainte de servire, turnați toppingul de afine peste cheesecake.
Franceza funcționează foarte bine cu Bordeaux, șampanie și visiniu alb. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Un vin pe care l-ați putea încerca este Chateau La Grange Clinet Bordeaux Superiore. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.