Cheesecake cu lămâie cu prune coapte și mure
Cheesecake cu lămâie cu prune coapte și mure necesită aproximativ 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 464 calorii, 12g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $2.11 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BBC Good Food are 49 de fani. Un amestec de prune, unt, zahăr auriu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 38%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tort de mămăligă portocalie cu prune și mure parfumate de vanilie și înghețată de zară, Cheesecake de migdale cu smântână și mure, și Cremă De Lămâie Cu Mure.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 160C / 140C ventilator / gaz
Căptușiți baza unei forme rotunde de 22 cm, cu formă de arc, cu pergament de copt.
Puneți biscuiții într-un robot de bucătărie și bateți la firimituri fine. Sfat într-un castron, adăugați untul topit și amestecați bine. Apăsați biscuiții în baza formei de tort și puneți-l la frigider pentru a se răci.
Bateți împreună crema de brânză și zahărul cu un tel electric până se omogenizează. Adăugați cu grijă ouăle, câte 1 odată cu coaja de lămâie și extractul de vanilie până se amestecă bine, dar nu exagerați.
Se toarnă amestecul pe baza de biscuiți răcită și se coace în mijlocul cuptorului timp de 50 de minute până când se fixează. Se lasă deoparte să se răcească timp de 10 minute, apoi se scoate din cutie și se lasă să se răcească complet.
Între timp, rotiți cuptorul până la 200C / 180C ventilator / gaz
Puneți prunele, murele și zahărul într-o formă mare de prăjire și aruncați bine împreună.
Coaceți la cuptor timp de 10-12 minute până când fructele s-au prăbușit și sosul este siropos.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească.
Când cheesecake-ul este complet răcit, lingurați crema acrită deasupra și întindeți-o într-un strat subțire.
Serviți în pene acoperite cu unele dintre prunele și murele coapte, iar restul pe lateral.