Cheesecake cu lămâie cu prune coapte și mure

Cheesecake cu lămâie cu prune coapte și mure
Cheesecake cu lămâie cu prune coapte și mure necesită aproximativ 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 464 calorii, 12g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $2.11 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BBC Good Food are 49 de fani. Un amestec de prune, unt, zahăr auriu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 38%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tort de mămăligă portocalie cu prune și mure parfumate de vanilie și înghețată de zară, Cheesecake de migdale cu smântână și mure, și Cremă De Lămâie Cu Mure.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 160C / 140C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Căptușiți baza unei forme rotunde de 22 cm, cu formă de arc, cu pergament de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
3
Puneți biscuiții într-un robot de bucătărie și bateți la firimituri fine. Sfat într-un castron, adăugați untul topit și amestecați bine. Apăsați biscuiții în baza formei de tort și puneți-l la frigider pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Bateți împreună crema de brânză și zahărul cu un tel electric până se omogenizează. Adăugați cu grijă ouăle, câte 1 odată cu coaja de lămâie și extractul de vanilie până se amestecă bine, dar nu exagerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Se toarnă amestecul pe baza de biscuiți răcită și se coace în mijlocul cuptorului timp de 50 de minute până când se fixează. Se lasă deoparte să se răcească timp de 10 minute, apoi se scoate din cutie și se lasă să se răcească complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Între timp, rotiți cuptorul până la 200C / 180C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Puneți prunele, murele și zahărul într-o formă mare de prăjire și aruncați bine împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă SuplimentarăApă Suplimentară
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
8
Coaceți la cuptor timp de 10-12 minute până când fructele s-au prăbușit și sosul este siropos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Când cheesecake-ul este complet răcit, lingurați crema acrită deasupra și întindeți-o într-un strat subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
11
Serviți în pene acoperite cu unele dintre prunele și murele coapte, iar restul pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă SuplimentarăApă Suplimentară
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi

Vin recomandat: Lambrusco Dolce, Recolta Târzie Riesling, Sauternes

Cheesecake poate fi asociat cu Lambrusco Dolce, Late Harvest Riesling și Sauternes. Vinurile albe de desert sunt o alegere sigură pentru cheesecake (fără ciocolată), dar un lambrusco dulce va fi atât de bun cu cheesecake-ul clasic cu căpșuni. Snake River Late Harvest Riesling cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Râul Șarpe Recolta Târzie Riesling
Râul Șarpe Recolta Târzie Riesling
Făcut din strugurii lăsați să stea pe viță de vie în podgoria noastră estate Arena Valley, Late Harvest Riesling este vinul nostru original de desert. Anul nostru 2011 are un nas limeade cu un indiciu de minerale și un finisaj de miere. Savurați acest vin cu deserturi pe bază de fructe sau ca aperitiv răcoritor.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Revista