Cheesecake cu lămâie cu crustă de ghimbir
Această rețetă servește 16. O porție conține 546 calorii, 8g de proteine, și 40g de grăsime. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați cremă de brânză, sare, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Cheesecake Cu Lămâie Cu Crustă De Ghimbir, Cheesecake Cu Lămâie Meyer Cu Crustă De Ghimbir, și Batoane de Cheesecake cu lămâie cu crustă de ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Se amestecă firimiturile de biscuiți și untul într-un castron mediu până se umezesc uniform. Apăsați amestecul pe fundul tăvii de cheesecake cu fund detașabil cu diametrul de 9 inci, cu laturile înalte de 3 inci.
Coaceți crusta până la auriu adânc, aproximativ 12 minute. Se răcește complet. Reduceți temperatura cuptorului la 325 F.
Stivuiți 3 foi mari de folie pe suprafața de lucru.
Așezați aceeași tigaie pentru tort în centru. Adunați folia perfect în jurul fundului tigaiei și în sus pentru a impermeabiliza.
Folosind mixer electric, bate crema de branza intr-un castron mare pana se omogenizeaza si pufos. Bateți treptat în zahăr, apoi sare. Bateți în ouă, câte 1. Bateți în smântână, coaja de lămâie rasă și sucul de lămâie.
Se toarnă umplutura în tigaie.
Așezați tigaia de tort învelită într-o tigaie mare de prăjire.
Se toarnă suficientă apă fierbinte în tigaia de prăjire pentru a ajunge la jumătatea părților tăvii de tort.
Coaceți tortul până când umplutura este ușor umflată și se mișcă doar ușor când tigaia este agitată ușor, aproximativ 1 oră și 25 de minute.
Scoateți tava de tort din Baia de apă; îndepărtați folia. Tort rece în tigaie pe raft 2 ore. Se răcește descoperit până la rece; acoperiți și păstrați la rece cel puțin 1 zi și până la 2 zile.
Tăiați în jurul laturilor tigaiei; slăbiți cu grijă fundul tigaiei din părți și împingeți în sus fundul tigaiei pentru a elibera tortul.
Așezați tortul (încă pe fundul tigaiei) pe platou.
Se ornează cu frunze de lămâie sau răsuciri.
Test-sfaturi de bucătărie
Tigaia: trebuie să aibă o înălțime de trei centimetri pentru a ține toată umplutura. Dacă tigaia dvs. cu arc de nouă inci este atât de înaltă, poate fi folosită în schimb.Crema de brânză: pentru cele mai bune rezultate, utilizați marca Philadelphia.Crusta: măcinați dulciurile în procesor sau puneți-le într-o pungă de plastic rezistentă și zdrobiți-le fin cu un sucitor.