Cheesecake Cu Dovleac-Alune

Cheesecake Cu Dovleac-Alune
Această rețetă face 14 porții cu 258 calorii, 6g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Cap la magazin și ridica ouă, albușuri de ou, strop de sare, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 9 ore și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați California Pizza Kitchen Pumpkin Cheesecake-acesta este un cheesecake perfect pentru sărbătorile de toamnă, cheesecake-ul lor nu mai este un secret, Cheesecake Cu Alune, și Cheesecake Cu Alune pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Pentru a pregăti tortul, presărați făină de alune uniform pe o foaie de copt cu margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De AluneFăină De Alune
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Coaceți la 350 timp de 10 minute sau până la culoarea untului de arahide, amestecând o dată. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De ArahideUnt De Arahide
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Combinați 1/2 cană de zahăr, ulei și unt într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ZahărZahăr
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
5
Adăugați albușuri de ou; bate până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
6
Adăugați lichior; bate 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LichiorLichior
7
Cântăriți sau lingurați ușor făina universală într-o ceașcă de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
8
Combinați făina de alune, făina universală, praful de copt și o picătură de sare într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Făină De AluneFăină De Alune
Praf De CoptPraf De Copt
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Adăugați amestecul de făină în amestecul de zahăr. Bateți la viteză mică 1 minut. Puneți aluatul uniform într-o tigaie cu formă de arc de 9 inci acoperită cu spray de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De CoptSpray De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
10
Coaceți la 350 timp de 15 minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește complet în tigaie pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
11
Reduceți temperatura cuptorului la 30
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
12
Pentru a pregăti cheesecake, puneți cremă de brânză și brânză ricotta într-un castron mare. Bateți cu un mixer la viteză medie-mare până se omogenizează (aproximativ 3 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză RicottaBrânză Ricotta
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
13
Adăugați 3/4 cană de zahăr și următoarele 6 ingrediente (prin gălbenușuri de ou); bate la viteză mică până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
ZahărZahăr
14
Adăugați dovleacul; se amestecă ușor până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DovleacDovleac
15
Se toarnă aluatul de cheesecake deasupra tortului răcit.
16
Coaceți la 300 timp de 1 oră sau până când centrul de cheesecake abia se mișcă când tigaia este atinsă.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
17
Scoateți cheesecake-ul din cuptor. Rulați un cuțit în jurul marginii exterioare. Se răcește pe un suport de sârmă. Acoperiți și răciți 8 ore sau peste noapte.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuțitCuțit
CuptorCuptor
18
Pentru a pregăti fragil, acoperiți o foaie mare de copt cu hârtie pergament. Desenați o zonă de 14 x 2 inci pe hârtie; presărați nuci în spațiul marcat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
19
Puneți 1/3 cană de zahăr într-o cratiță mică și grea la foc mediu și gătiți până se dizolvă zahărul, amestecând ușor după cum este necesar pentru a dizolva zahărul uniform (aproximativ 2 minute). Continuați să gătiți 1 minut sau până devin aurii (nu amestecați).
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
20
Stropiți zahăr caramelizat peste nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
NuciNuci
21
Lăsați să stea 10 minute sau până când este ferm; rupe în 14 bucăți. Feliați cheesecake în 14 felii; acoperiți fiecare porție cu aproximativ 1 1/2 lingurițe de topping bătut și 1 bucată fragilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biciuit ToppingBiciuit Topping
22
Notă nutrițională: dacă înlocuiți o cantitate echivalentă de frișcă cu toppingul biciuit pentru a garnisi, veți adăuga 10 calorii, 6G grăsime și 1g grăsime sat la fiecare porție.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
DificultateExpert
Gata În9 hrs, 55 m.
Porții14
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista